Beoordelingen van Texasribs & Steaks Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Fred
17 januari 2022

Lekkah......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nastassja
15 januari 2022

Eerste keer dat we hier hebben besteld en zeker niet de laatste keer! Heerlijk gegeten. Erg smaakvol en alles netjes bezorgd.

Stijn
12 januari 2022

Precies op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit weer!

P.boele
10 januari 2022

Netjes volgens afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
7 januari 2022

Prima !

hans
7 januari 2022

heerlijke spareribs en daarbij heerlijke frites

H.A. Treur
1 januari 2021

topklasse wat betreft de Angus biefstuk. . Prijs kwaliteit verhouding is heel hoog. Ook de Vega- Quesadillas blinken uit: rijk gevuld en grote portie.

Peter
30 december 2021

Ik heb hier meerdere keren besteld. Het eten is heerlijk! Houden zo!

Stijn
27 december 2021

Zeer goede kwaliteit

Jasper
25 december 2021

Grote bestelling geplaatst, alles was in orde en super lekker! Gaan hier zeker vaker bestellen.

Donna Van sermond
24 december 2021

Heerlijk

Khwan
17 december 2021

I always order from you like twice per month. But this time I don’t know what is wrong but the taste is different, I will still order from you coz I like your ribs. Just hope next time I will have the good one like I always have :)

Paul
16 december 2021

Wij bestellen er 2x per week en elke keer weer is het top kwaliteit Heerlijk een lekker stuk vlees Een aanrader voor iedereen

Ronald
13 december 2021

We hebben heel erg lekker gegeten. En mijn zoon van 13,5 jaar vroeg meteen of we de volgende keer daar weer konden bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
12 december 2021

Te lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Khwanwarin
10 december 2021
Pim
5 december 2021

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruth
3 december 2021

Heerlijk eten! Snel en warm bezorgd, vriendelijk personeel en altijd flexibel met mijn verzoekjes! Echt een aanrader voor iedereen😍❤️

Sam
1 december 2021

Heerlijke chickenbites, en de papas fritas waren ook erg lekker! 10/10 would order again!

C. Hartog
30 november 2021

Lekker eten, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derona van Ingen
29 november 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten!! En wat een grote porties... Voor herhaling vatbaar

Arjen
29 november 2021

Wederom heerlijke spareribs gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R van Pietersom
18 november 2021

Heerlijke spare ribs, 2 smaken geprobeerd allebei top met lekkere sausjes erbij en een (eenvoudige) salade. Friet lekker groot, kruidig en krokant! Snel bezorgd bovendien, wij komen snel terug voor het uitproberen van de andere lekkernijen!

Nancy
16 november 2021

De ribs waren weer heerlijk en alles supersnel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
15 november 2021
DFS
7 november 2021

Eten was heerlijk. Het duurde alleen ietsje langer dan aangeven. Was de moeite waard:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas Ilias
7 november 2021

Net zo lekker als Bon Vivant in Bennebroek maar dan echt eigen twist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NP
5 november 2021

Onze eerste ervaring, snel en vriendelijke bezorging. Het vlees is erg lekker en genoeg te eten. Als je toch nog iets wil verbeteren mag de patat knapperiger. Wij bestellen hier zeker nog vaker.

Sabine
31 oktober 2021

Eten was heerlijk het was alleen lauw bij aankomst en 15 min te laat. Ik had 1800 uur afgesproken. Normaal zijn jullie altijd op tijd en is het eten heet. Maar bestel zeker nog wel een keer.

Eddy
31 oktober 2021

Heerlijke spareribs en ruimschoots voldoende. Grote plus, ze werden 20 minuten eerder bezorgd als eerder aangegeven Heerlijk gegeten vanavond!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margret
31 oktober 2021

Zoals altijd snel bezorgd en was het weer super lekker en veel. Echt een aanrader.

Erik Blijleven
31 oktober 2021

Kleine Ribs wel lekker, Niet bijzonder

Hilde Van Brecht
15 oktober 2021

Één van de weinige keren dat ik echt blij werd van thuis bezorgd eten. Het eten was goed heet, knoflooksaus was heerlijk de biefstuk mals en goed gebakken, de salade absoluut niet saai zoals meestal. Bedankt, ik ga vaker bestellen.

Cicilia
12 oktober 2021

Heerlijk gegeten!

Sabine
8 oktober 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk. Wat nieuw was was de kaasvlokjes en croutons. Croutons mogen van mij er uit gelaten worden bij de salade die waren heel zacht geworden helaas niet zo lekker. Kaas was een lekkere aangename verrassing daar integen. Lomo steak was weer heerlijk net als de patat.

M-Hoofddorp
6 oktober 2021

Heerlijke spareribs! Ze werden zelfs iets eerder afgeleverd dan de bezorgtijd die was aangegeven (en dat voor een zondagavond!). Zeker voor herhaling vatbaar!

Edwin Douze
3 oktober 2021

ondanks vroege reservering kwam de bestelling zelfs na 2,5 uur. dit is een 2e keer. kwaliteit eten is goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy Jongebloed
2 oktober 2021

Prima kwaliteit vlees meerdere keren besteld diverse soorten. Goede prijs kwaliteit kwantiteit verhouding. Verbeterpuntje is de sla, vind hem nog steeds beetje saai denk aan een maiskorrel of wat bieten/wortel julienne. Mis eigenlijk ook een klein knoflook botertje bij over het vlees maakt het nog sappiger en smakelijker. Maar jullie krijgen van mij zeker een 9,5 als rapportcijfer Met vriendelijke groet, Roy Jongebloed

Kamerman
23 september 2021

10/10

Tom
20 september 2021

Snelle service en wederom goede kwaliteit

Cicilia
13 september 2021

Heerlijk gegeten!

Gerard
11 september 2021

Heerlijke spareribs, patat en mixed grill. Ruim voldoende hoeveelheid en keurig op tijd en warm bezorgd. Aanrader!

Roy Jongebloed
29 augustus 2021

Echt goed eten kwaliteit en kwantiteit bestellen regelmatig altijd op tijd vriendelijke bezorging. Klein minpuntje sla is sober maïskorrels of bietjes of iets anders mee uit te breiden. Desalniettemin toch een 9,5 Ga zo door

Rob Westra
26 augustus 2021

Eten was lekker en op tijd. Ik heb een bestelling gedaan van guacemole, wat in een heel klein bakje werd gedaan. Dit was volgens mij wel erg weinig voor het bedrag van de bestelling. Verder tevreden.

Menno
22 augustus 2021

Snelle bezorg. Eten was heerlijk en veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anna
16 augustus 2021

zoals altijd: super lekker!!!!

kees
9 augustus 2021

Echt heel erg lekker, en goed warm. snelle bezorging. zeer te vrede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
7 augustus 2021

Heerlijk eten en altijd heel veel!

Van der Meer
4 augustus 2021

Weer super lekker! Super mals ribbetjes en heerlijke patat heerlijk!

Kamerman
31 juli 2021

Top

D. Noya
31 juli 2021

Smaakt altijd super!

Gerben
30 juli 2021

Bijzonder smakelijk en mals (Texas spare ribs en Black Angus steak besteld), snelle bezorging, lekkere friet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sylwia
28 juli 2021

Prima op tijd geleverd Heel erg lekker was ons 2e keer maar was weer top. Zeer aan te bevelen

Dennis
25 juli 2021

Wereld food, veel en zalig vlees.... Lekker veel saus erbij...ik kom zekers terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda Lippens
18 juli 2021

We zijn echt superblij met de bestellingen van Texasribs. Alles is heerlijk, veel keuze, goede prijzen, zeer netjes verpakt en ruim op tijd bezorgd. Wij zijn vaste klant geworden!

Manon
16 juli 2021

De beste Ribs van de haarlemmermeer! En bizar snel bezorgd!

Astrid
14 juli 2021

Netjes op tijd bezorgd, vlees viel van het bod, lekker gekruid en alles heet dat het aan kwam. Was heerlijk 👍

de Zwart
10 juli 2021

Was weer super, heerlijke ribs, heerlijke patat, echte aanrader en een hele snelle bezorging naar Heemstede

Esther
10 juli 2021

Er zit veel te veel patat bij. Zo zonde. De ribs waren heerlijk en genoeg. En de bezorging snel en op tijd.

Vernooij
26 juni 2021

Spareribs menu maxima en texas gehad: heerlijk! Zowel spareribs, als de patat waren heerlijk! Goed gekruid en nog lekker heet/warm. Bezorging was wel een half uur te laat (19.55 ipv 19.30) en werd bij onze achtertuin bezorgd....

van der Meer
23 juni 2021

Heerlijk! En een goede service!! Echt een aanrader

kamerman
20 juni 2021

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GVV
20 juni 2021

Eten was heerlijk, echter hebben wij erg lang moeten wachten. Bestelling kwam 30 minuten later dan wat in de mail werd aangegeven, terwijl we ruim 1,5 uur daarvoor hadden besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José Weijers
20 juni 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!!! Bezorging was weer supersnel, waardoor alles nog zo warm was. Jullie doen het echt heel goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cicilia
20 juni 2021

Lekker gegeten en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
15 juni 2021

Heerlijk, zoals altijd. Snelle en vriendelijke bezorging. Zeker ons favoriete spareribs restaurant.

Nic D
6 juni 2021

Ribs were tasty crispy and zo lekker. Patat were great. Everything was hot and delivery time earlier than expected.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brian
24 mei 2021
Marcel
24 mei 2021

Altijd laten bezorgen wat ze super snel doen, nu voor het eerst afgehaald. Zeer klant vriendelijk geholpen, ook nu alles zeer snel gemaakt en natuurlijk was de smaak weer top. De openkeuken ziet er heel goed en schoon uit, kortom een fantastische zaak om hier je eten te bestellen. 5 sterren zijn ze meer dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
23 mei 2021

Voor de 2e keer besteld, lekker gegeten!! Ribbs waren lekker gekruid en goed gaar. Patas heerlijk!!! Kortom een echte aanrader en aanwinst voor Hoofddorp!!👍👍👍

Daan
16 mei 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

s h
11 mei 2021
Rudolf Schouten
10 mei 2021

We hadden weer kalfs Ribs. Erg lekker en ruim voldoende. Hoe ze het voorelkaar krijgen weet ik niet maar de bijgeleverde frietten zijn lekker krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Timmer
10 mei 2021

Heerlijke spare ribs ,lekkere patat en salade. Grote porties. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry van Rijn
6 mei 2021

Weer perfect op tijd, de steak was heerlijk sappig en de ribs zacht. Goede keus!

Linda
4 mei 2021
José Weijers
27 april 2021

Super lekker, zag er goed verzorgd uit!! Ribbs lekker gekruid!! Een echte aanrader!!!!!

Sherwin
27 april 2021
Karolina
26 april 2021

Great spare ribs! Portions are quite big, the taste is nice and delivery is super fast!

Jackson
26 april 2021

Mijn favouriete texmex restaurant. Voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging, warm eten en heerlijke maaltijd. Tot snel weer.

Ted
26 april 2021

Wederom echt prima eten! Patat is knapperig en lekker gekruid, vlees niets op aan te merken!

Rob Mesman
18 april 2021

Top gegeten op tijd warm en het vlees viel van het bot

Jackson
17 april 2021

Eerste bestelling bij Texasribs. goede keuze. Bestelling werd warm bezorgd. Heerlijk eten en ruime porties. Spareribs en Fajitas besteld. Zeker tot een volgende keer. Compliments! Moet nog even uit zien te vinden, waar ze zitten, zodat we er ook kunnen reserveren, als de restaurants weer open gaan.

Vicky
16 april 2021

Bezorging was erg snel. De spareribs en patat waren heel erg warm. Helemaal super. Ook de smaak was heerlijk. Wat mij betreft mochten de patatkruiden ietsje minder. Maar dat doet verder niks af aan de kwaliteit.

Lara
10 april 2021

Voor de tweede keer hier spareribs besteld. Zeker ook niet de laatste keer! Goed heet, heerlijk gekruid, geweldige patatas erbij en echt een grote portie!

Mirjam
9 april 2021

Het eten was weer perfect..knapperige sla..heerlijke gekruiden patatas..vlees sappig en mals..maar vooral heel veel. Door de goede verpakking is het eten ook heerlijk warm. Ga zo door 👍👍

Gerben
7 april 2021

Ruime porties, vlees goed op smaak, ribs glijden zo van het bot af, alles was super lekker! Wij gaan hier zeker weer bestellen!

Lara
5 april 2021

Voor het eerst bij Texasribs, spareribs besteld en het is ons boven verwachting goed bevallen! Dit was verreweg de snelste bezorging ooit en zowel de spareribs als de friet waren nog goed heet. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Annelies
4 april 2021

Gisteren voor de tweede keer besteld. En voor de tweede keer zo blij verrast met deze ribs: goed gekruid, niet vet, niet droog, fall of the bone en een lekker knapperig bbq korstje. Aanrader!

Harry van Rijn
1 april 2021

Heerlijke ribs waarvan het vlees bijna van het bot viel. Gekruide patatas die echt heet en punctueel werden afgeleverd, perfect. Het kleine bakje salade bij zo een massa ribs en patatas deed ons wel glimlachen, dat was een beetje zuinig. Ik ben wel benieuwd welke kruiden op de 'sweet' ribs zitten, want die staan niet op het menu voor de individuele porties. We zullen niet schromen om nogmaals te bestellen.

Birgit
31 maart 2021

super kwaliteit en bezorging. Voor herhaling

Martine
30 maart 2021

Zoals altijd was het weer superlekker en op tijd. voor herhaling vatbaar

Bin Liu
27 maart 2021
Pieter
24 maart 2021

Heerlijke steaks met ruim portie goede frites en kuip gemengde salade met apart verpakte dressing en saus. Uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding. Keurig op tijd bezorgd.

Baraa Semsmieh
23 maart 2021
Marcel
22 maart 2021

Voor ik denk nu de 4 keer besteld en het eten was weer super, de bestelling komt altijd op tijd en het eten is nog goed heet. Kortom, weer super lekker gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
20 maart 2021

Heerlijke ribs en ruim voldoende. Sweat besteld maar in 1 van de 3 dozen lagen pittige ribs, foutje bij order gereedmaken? Wel zoals in meerdere reviews te lezen is te veel friet die overigens wel erg lekker is. Prijs kwaliteit is meer dan goed.

E huizer
20 maart 2021

Zoals altijd perfect

Willem
14 maart 2021

Heerlijk eten, zeer ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
14 maart 2021

De lekkerste zoete spareribs die we tot nu toe besteld hebben online. Heerlijk.

Nathalie
13 maart 2021

Het eten was goed op tijd! En heerlijk warm. Zag er verzorgd uit en smaakte prima, de ribs hadden goede ‘geroosterde’ smaak, we hadden Texas en Amerikaans gekruid. De1e viel het meest in de smaak!! Voor herhaping vatbaar

Cindy
10 maart 2021

Snelle bezorging. Eten is erg lekker!

Visser
7 maart 2021

Het was heerlijk en heel veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mandy
7 maart 2021

voor de tweede keer besteld was weer super lekker.

Margret Tervoort
7 maart 2021

Ik kan niet anders zeggen dan dat het fan-tas-tisch was. Heerlijk vlees heerlijke patat. Zelfs mijn dochter, die niet van patat houdt, vindt deze patat heerlijk door de kruiden die er op zit Grote porties en heerlijke saus. Echt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader. Ga zo door Texasribs & steaks brigade. Ik bestel zeker vaker.

Magali
5 maart 2021

Super lekker gegeten. Spare Ribs Argentino, nacho’s en enshiladas besteld. Alles was super lekker en een groot portie patat erbij, waar nog veel van overbleef! Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Damhuis
4 maart 2021

Het was heerlijk

CX30
25 februari 2021

Heerlijke spareribs en lekkere patatjes.

Cicilia
24 februari 2021

Heerlijk gegeten. Ga hier vaker bestellen.

Jana
22 februari 2021

Smakelijk gegeten, goede info over bezorgtijden.

HvH
18 februari 2021

De spareribs waren net even te scherp maar supermals en smakelijk. Het eten werd binnen zeer korte tijd bezorgd en was lekker warm, de frites waren erg lekker. We hadden 2 porties spareribs besteld en dat was meer dan genoeg voor 3.

Esther
15 februari 2021

Ribs waren geweldig. De hoeveelheid friet en de kruiden erop vond ik niet zo fijn. Veel te veel van beide.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jansen
14 februari 2021

was weer prima, veel en lekker. misschien iets minder marinade op de ribs was aan de zoute kant.

Pauline
12 februari 2021

Wederom zalig...Hebben de plate mixgrill maxima besteld . Was ruim voldoende. De patat zalig. En bij aankomst nog heerlijk warm

Nancy
12 februari 2021

Heerlijk gegeten, goed verzorgt en zeker de moeite waard. Ga hier nog vaker bestellen.

Antonius
9 februari 2021

na een zoektocht eindelijk de beste ribs in Hoofddorp gevonden .......

E v D
6 februari 2021

Besteld op 05 -02-21. De bestelling is precies op tijd geleverd Het eten was heerlijk en goed van temperatuur en zeker voldoende . Dit is echt een blijvertje. Top!

Astrid
1 februari 2021

We hadden een biefstuk en een portie spare ribs Maxima besteld. Het vlees was heerlijk mals en warm, de frites waren ook lekker gekruid en er was meer dan genoeg. We hadden met het bestellen rekening gehouden met de aangegeven bezorgtijd van 50 minuten. Dit bleek uiteindelijk maar 20 minuten te zijn, waardoor het eten iets te vroeg kwam. Dit keer niet zo erg, maar het kan vervelend uitpakken als je plannen hebt of nog onderweg bent.

Arjen
1 februari 2021

Tweede keer dat we bestellen, weer heerlijk gegeten. Eén nadeel, kinderen vragen of we volgende week weer ribs bestellen :-)

Karin
1 februari 2021
Antonius
31 januari 2021

Top Ribs ... Bezorging zou de bon moeten lezen met de instructies en tel nummer zodat hij niet voor de verkeerde deur staat .. Daardoor patat koud.. Ribs waren Top

Andy
23 januari 2021

Steak en spareribs waren erg lekker

Sophie
12 januari 2021

De enige delivery die ik nog bestel - echt lekker eten in goede hoeveelheden. Top.

Karin
3 januari 2020

Supersnelle en keurige bezorging, heerlijke spareribs. Kortom: wij hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lia
30 december 2020
Ted
30 december 2020

Potverdrie zeg, dat waren echt prima spareribbetjes! De smaak, de hoeveelheid, de malsheid, absoluut niets te klagen gehad!

Pas & Rob
25 december 2020

Prijs kwaliteit verhouding is top! Grote porties, elke bestelling weer.

Jeffrey
23 december 2020

Supersnelle bezorging, precies op tijd. Het was heerlijk en in overvloed. We kunnen er de volgende dag ook nog van genieten. Een aanrader voor iedereen.

M. Smit
21 december 2020

Goede porties en erg lekker, Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elma boele
20 december 2020

Zag er prima uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
18 december 2020

Het eten was heerlijk! Ik had verwacht dat ik met pin kon betalen, maar helaas kon dat niet. Toen bleek dat ik een euro tekort kwam zei meneer: het is goed, die euro komt de volgende keer wel. Maar uiteindelijk toch nog ergens ene euro opgediept. Dus de service vond ik ook heel goed.

Edwin Douze
17 december 2020

Eten is goed en een nette bezorging

Serwet b
17 december 2020

Tevreden klant

Rudolf
16 december 2020

Wij hadden de kalfsribs goede smaak, de frieten waren perfect. Optijd bezorgd. Tod de volgende keer

Sylvia
12 december 2020

Lekkere spareribs met veel friet met lekkere kruiden en verse sla. Super grote porties

Re
7 december 2020

Prima

Edwin Douze
29 november 2020

Eten is goed, ruimschoots en bezorging is keurig netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vleeseter
29 november 2020

De sparibs bij deze firma zijn lekker en je krijgt echt meer dan genoeg. Wij hadden voor 2 personen 2kilo besteld dit kreeg ik als vlees eter niet op :-)dus morgen weer aan de sparibs. 1 tip en dan nog lekkerder als je de 2 kilo sparibs besteld dat je dan verschillende smaken krijgt, dit zorgt voor iets meer variatie. Mensen bestele gerust en oordeel zelf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen
28 november 2020

Heerlijke spareribs, meer dan voldoende eten, warm (heet) bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.. 👍

Karin
28 november 2020

heerlijke spareribs, warm en op tijd bezorgd. De frietjes waren een beetje klef, maar dat komt waarschijnlijk door de verpakking.

Anoniem
27 november 2020

Topper

Hellen
27 november 2020

Snel bezorgd! Heerlijk eten, gaan we zeker nog eens bestellen

Roy
25 november 2020
Peter
21 november 2020

Wat een service! Prima op tijd en genoeg om een extra persoon mee te laten eten. 👍 Kwaliteit van het eten was ook goed.

Lndrt
20 november 2020

Ruim 25 minuten te vroeg bezorgd. 1745u was het verzoek. 1718u bezorgd. Er was net iemand thuis, maar de rest van de familie nog niet. Koud eten dus. Kwaliteit was wederom goed!

R.
18 november 2020

Heerlijk gegeten weer, zeker een aanrader en voor een goede prijs!

B Timmer
16 november 2020

Wéér héérlijk gegeten. Echt een aanrader. Heerlijke spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fons
14 november 2020

top Ribs

Kim
12 november 2020

Alles is echt heerlijk! Kalsribs tot patat en de sausjes aantoe

Simone
10 november 2020

👍

Kelly
10 november 2020

Ongekend zo lekker waren de spareribs! Een spareribs menu is echt meer dan zat voor een grote eter. Bedankt Texas Ribs&steaks

Rvd
8 november 2020

Heel erg lekker en veel. Bestelling met extra veel en lekkere patat. Ook 2 porties sla zomaar erbij. Aardig personeel, maar vnl gewoon lekkere en warme spare rib.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
2 november 2020

Ik kreeg om 19:38 een mailtje dat mijn eten onderweg was en om 20:06 was het eten binnen. Ik weet niet hoe je er 30 minuten binnen hoofddorp doet om eten te bezorgen. Dus ik maakte me een beetje zorgen om koud eten, maar dat was absoluut niet aan de orde. Alles was ontzettend netjes verpakt en het eten was nog heet. Nog belangrijker het was echt ontzettend lekker. De aftrek in bezorging zit hem dan vooral in de tijd die het nodig had om te maken en een half uur onderweg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B Timmer
2 november 2020

Wederom weer héérlijk. Lekkere ribs, patat en salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reddering
30 oktober 2020

Snel bezorgd en goed vlees. Patatjes waren iets aan de slappe kant

Iris
30 oktober 2020

Vlees was heerlijk gekruid en goed gebakken (medium zoals gevraagd). Al met al heel smakelijk eten, lekker gekruid maar niet overdadig, en goede porties Erg positief verrast en zeker voor herhaling vatbaar! Bezorging was binnen de aangegeven tijd, top.

Ilse
30 oktober 2020

3 menu's van andere 1 een salade misde, mijn kids houden van hot maar deze was voor hen niet hot genoeg. Wel wat zwarte verbrande randjes aan de spareribbs. Ikzelf vond de Argentijnse kruiden heerlijk t was een spontane keuze en denk ik de beste!

Doezie
29 oktober 2020

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en pittig!!

Nancy
27 oktober 2020
Ilza
27 oktober 2020
Hoffies
25 oktober 2020

Op tijd, volledig en heerlijk!

Anoniem
23 oktober 2020
Hans
23 oktober 2020

De bestelde rips waren goed van smaak en heerlijk warm. Snelle bezorging sneller dan aangegeven.

Laura
21 oktober 2020

Het heeft mij positief verrast. Was sneller dan verwacht bezorgt. Frietjes even opgewarmd in de airfryer omdat ze wat zacht waren geworden, maar dat is logisch. Ik ga zeker nog een keer bestellen

Jamie
18 oktober 2020

Was erg lekker, beetje grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
18 oktober 2020

Precies op tijd en het eten was heerlijk. Top

Hofland
17 oktober 2020

Voor ons de eerste en zeker niet de laatste keer. Heerlijk gegeten!! Bezorging 45 min later dan gewenst/aangegeven terwijl vroeg besteld, maar vrijdagavond, dus wellicht druk? Hierdoor waren de starters niet echt warm meer. Hoofdgerechten daarentegen wel goed warm! Bezorger was overigens wel vriendelijk.

Richard
15 oktober 2020

Eten was goed op temperatuur en erg lekker

jant
11 oktober 2020

prima ribs , grote porties , aanrader

Martine
10 oktober 2020

Binnen een half uur bezorgd, supersnel. Goed warm en heel erg lekker. Voor herhaling vatbaar

Jordy
10 oktober 2020

Het was heerlijk

Marianne
10 oktober 2020

Heerlijk gegeten!!