Bewertungen von Texasribs & Steaks Hoofddorp

Neue Beurteilungen

5.0
Yuk
15 MĂ€rz 2023

Heerlijke ribs en rijst.

Ted
13 MĂ€rz 2023

Bezorging op tijd, eten goed qua temperatuur, smaak, hoeveelheid en kwaliteit. Niets op aan te merken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gertrud M. Althausen
8 MĂ€rz 2023

Inmiddels vaste klant en ik kan zeggen dat het eten nog beter is geworden en rijker gevuld.Geniet er iedere keer weer van.

Joyce
20 Februar 2023

De patat is niet meer zo knapperig als voorheen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zimmerman
12 Februar 2023

Ik ben helemaal blij

Kallenbach
11 Februar 2023
W.J.Fortgens
2 Februar 2023
Althausen
1 Februar 2023

altijd gelijk blijvende, uitstekende kwaliteit en service.

Cicilia
29 Januar 2023

Lekker gegeten, spareribs waren heerlijk!!

Delia
26 Januar 2023

De eten was lekker maar alleen komt altijd zo laat de bezorging!! Hoop gaat deze verholpen zsm.

K
22 Januar 2023

àžŠàž­àžšàžĄàžČàž 😊

Georgie
8 Januar 2023
CaTo
31 Dezember 2022

De tussentijdse updates worden op prijs gesteld.

Marc
26 Dezember 2022

Was erg lekker!

Petra Van Soelen-Zwaneveld
25 Dezember 2022

Was weer super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karola Jeffers
25 Dezember 2022

Heerlijk gegeten!

Anoniem
24 Dezember 2022

Het was weer heerlijk! Kon het eten al met 20 minuten ophalen.

Anoniem
23 Dezember 2022

Altijd goed.

lekker hoor
21 Dezember 2022

- portie kalf ribs kon groter - levering 30 min later + erg lekker + steak was royaal + goede frieten

Remon
18 Dezember 2022

Het blijven de lekkerste spareribs in Hoofddorp en omgeving!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Khwanwarin
17 Dezember 2022

Heel lekker! àž­àžŁàčˆàž­àžąàžĄàžČàžàč€àž„àžą

M.vega
12 Dezember 2022

Jammer dat het een half uur later bezorgd werd dan afgesproken.

Karola Jeffers
11 Dezember 2022

Goed verzorgd & lekker eten!

Lee
10 Dezember 2022
Aymen
5 Dezember 2022
Khwanjai
3 Dezember 2022
Natasja
1 Dezember 2022

De kalfsribs zijn echt geweldig!

A.Roubos
27 November 2022

We hebben heerlijk gegeten de spareribs smaakten heerlijk , ook de friet en salade waren erg lekker, Voor herhaling vatbaar!👍

Robin Brantjes
21 November 2022

Wij hadden om 7uur besteld en het eten kwam pas om 9 dit duurde echt te lang daarnaast waren jullie ook niet telefonisch te bereiken, want ik had het idee dat na half 9 me eten echt niet meer ging komen. Ik was al bijna naar de Snackbar gereden... Als jullie teveel werk hebben voor 1 avond gooi dan of de webshop dicht. Of stuur iedereen een bericht dat het mogelijk nog langer gaat duren dan de verwachte tijd. Maar boven alles zorg dat je bereikbaar bent zodat mensen de status van hun bestelling kunnen opvragen. Ik sluit af met dat ik gelukkig erg lekker heb gegeten, dus ondanks de vertraging was mijn eten wel warm en smaakvol.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mel
20 November 2022
Jasper
18 November 2022

Top! Eten was teveel zelfs! Bezorger was aangenaam als tip geef ik mee; niet teveel saus meegeven.

RGC Goos
13 November 2022

Mogelijkheid tot bestellen is klantvriendelijk, overzichtelijk en gemakkelijk. Bestelling was prima op tijd en kwaliteit zeker goed te noemen. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Franka
9 November 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten!

Petra
7 November 2022

Het eten was heerlijk. Door de drukte op zondag kwam de bestelling een half uurtje later. Wel jammer was dat de biefstuk van binnen heel rood was, terwijl hij medium moest zijn. Deze nog even in de pan afgebakken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

...
6 November 2022

Heerlijk gegeten. Vlees was goed (medium) gebakken. Patat (kruiden) was erg lekker. Alleen een beetje jammer van het lange wachten/bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aurillio
30 Oktober 2022

Zou het wel waarderen als er mayonaise bij een portie patat komt. Voorderest is alles meer dan perfect

Ron
21 Oktober 2022

Uitstekend ga zo door

Carel
17 Oktober 2022

Zeer smaakvol, makkelijk bestelproces, goede feedback op je bestelling, punctueel en vriendelijke aflevering (zelf halen).

Sabine
9 Oktober 2022

Enige minpunt De biefstuk was nog wel erg aan de rauwe kant. Maar verder was het eten heerlijk. Iets te vroeg geleverd maar dat is alleen maar goed. eten was super warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Khwanwarin P
9 Oktober 2022

Heel lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
9 Oktober 2022

Het eten was weer heerlijk. Alleen iets te vroeg.

Antonius
4 Oktober 2022

Beste ribs in Hoofddorp!! tegenwoordig wel wat aan de dure kant we bestellen daardoor wat minder vaak.. Ik was helaas .mijn kortingscode vergeten in te voeren..

Dennis Rogacion
3 Oktober 2022

Vlees was goed bereid. Alles was vers en warm aangekomen. Als van ouds top

Ella
2 Oktober 2022

Hele grote porties. Heerlijk warm en friet knapperig

Eric
25 September 2022

Heerlijk gegeten, ga ik zeker vaker doen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis H
20 September 2022

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit vlees. Patat was nog goed heet bij aankomst en alles smaakte weer voortreffelijk. Snelle en vriendelijke levering. Zal hier zeker nog een keer bestellen. Echt een aanrader.

Dimitrov
4 September 2022

Top.. lekker

Jeroen
1 September 2022
Roy
29 Juli 2022

Kwaliteit is redelijk/goed, vond het persoonlijk in het begin beter. Bezorging te laat wat ook de kwaliteit beĂŻnvloed, vooral van de friet

Ronald Spaan
22 Juli 2022

Vanavond weer besteld bij Texas Ribs Was weer super đŸ‘đŸŒ

Peter
16 Juli 2022

Ik bestel hier wel vaker. Smaak en porties prima. Dit keer was de Tbone steak niet well done. Ik had dat wel gevraagd.

Fam. Sjunnesson
6 Juli 2022

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd en goed warm. Aanrader!!

Nick
3 Juli 2022

Eten was echt super!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffers
3 Juli 2022
Polman
27 Juni 2022

Tot op heden altijd goed đŸ‘đŸŒ

Roger
27 Juni 2022

Perfecte angus staek

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gijsbert
27 Juni 2022

Geweldig bereide cowboy-steak, burrito kip en Enchilada. Lekkere knapperige salade met dressing en heerlijke grote frieten. Advies: de portie frieten is veel te groot! Helaas bleef ongeveer de helft over en dat lag niet aan de smaak. Bespaar nog een euro en maak die portie kleiner (halveren!)

Gertrud Althausen
26 Juni 2022

vandaag vriendin getrakteerd op een maaltijd van jullie en ook zij is helemaal vol lof over hoe lekker het was laat staan de enorme hoeveelheid. Uiteraard heb ook ik weer ontzettend genoten. Bedankt voor jullie bestaan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

An
16 Juni 2022

Prima

Gertrud Althausen
15 Juni 2022

Door mijn zoon heb ik u gevonden. We hebben toen voor 3 personen besteld en wat hebben we zitten smullen. Vandaag wilde ik mezelf trakteren en weer een heerlijke maaltijd gekregen, gut versorgd en afgeleverd door een zeer vriendelijke bezorger. De kwaliteit ist uitstekend en eerlijk is eerlijk - de hoeveelheid is gigantisch, de sla heerlijk. Van harte aan te bevelen om van uw gerechten te genieten.

Antwort von Texasribs & Steaks

🙏🙏🙏 tot volgende keer

Jochem
8 Juni 2022

Goede spareribs, lekker mals maar niet slap, prima rijst en lekkere patat. Meer dan genoeg saus. Levering was ook precies op tijd. We zijn zeker van plan om hier vaker te bestellen.

Demi
8 Juni 2022

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Eten was optijd (afhalen) en goed warm. Vlees was super mals en van goede kwaliteit, zeker een aanrader dus. Service was ook nog super.

Sylvia mesman
6 Juni 2022

Patat had iets warmer gekund, vlees was prima qua temperatuur.

Jeffers
4 Juni 2022

Heerlijk gegeten en supersnelle bezorging! 💛

Gferrel
31 Mai 2022
Anoniem
29 Mai 2022
Jaime Lacle
29 Mai 2022

Mijn enige kritiek is dat het eten niet separaat was geleverd. B.v. 3 wings besteld en alle 3 was in een doos geleverd en en ontbrak 1 stuk. Zo moet wij uitvissen hoe het te verdelen. Het was beter als alles per was geleverd.

Danny
29 Mai 2022

Top eten !! Bezorging zoals afgesproken. Super!!!

Ph de Haan
28 Mai 2022

Bestelling was 3x Cowboy steak medium. Resultaat was 1 medium en 2 steaks richting welldone. Deze keer waardeloos.

A.Roubos
26 Mai 2022

We hebben heerlijk gegeten van de spareribs en steak Ik vind het een aanrader !

Eddy
21 Mai 2022

Heerlijke spareribs gegeten, ruimschoots voldoende inclusief salade en grote frieten Absolute aanrader

Krzysztof Ć»oƂądek
21 Mai 2022
Oom Dagobert
17 Mai 2022

Het eten is top. Erg smakelijk en ruime porties. Verbeterpunt voor de site: Kosten van 0,25 voor een ideal betaling weghalen. Is niet meer van deze tijd en staat zo lullig. Kan gemakkelijk in de prijs verwekt worden.

Petra Van Soelen-Zwaneveld
15 Mai 2022

Het was weer heerlijk en snel bezorgd!

David
14 Mai 2022

Helemaal top

JJ Passies
9 Mai 2022

De patat was oud en taai met veel harde stukken erin (waarschijnlijk meerdere malen gebakken wat niet hoort maar gebeurd om te bezuinigen,want anders moet je het weg gooien dus dan zomaar????)en bij levering al koud. Maar de spareribs waren zeer goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.noniem
8 Mai 2022

Goeie ribs!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sabine
8 Mai 2022

Er was iets fout gegaan met de tijdsaanduiding met bestellen. Na gebeld te hebben is dit keurig verzet naar het gewenste tijdstip en keurig om die tijd bezorgt. Eten was heerlijk . Lekker warm en super malse biefstuk. Bestel zeker nog een keer. Super service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.Roubos
29 April 2022

De spareribs en steaks waren heerlijk, ik het het iedereen aan !!!

DB
29 April 2022

De bezorging was later dan we gevraagd hadden. Het eten was erg lekker. Alleen jammer dat de de ribs niet allemaal ontvliest waren.

Cicilia
28 April 2022

Heerlijk gegeten, hier gaan we zeker vaker bestellen. Top!

van der Meer
27 April 2022

Was weer heerlijk! En meer dan genoeg!

Karo
25 April 2022

The order came a little late, but the food was as great as always. We also appreciated the 2 free soda cans! Thanks for the good service

Joëlle Sjunnesson
20 April 2022

Het eten was wat aan de late kant, maar het was heerlijk!! Goede porties, goed warm en erg smakelijk. Aanrader!

Karola Jeffers
18 April 2022

De spareribs waren iets te zout, maar verder keurig verzorgd

L. E. Otto
18 April 2022

Tov eerdere bestellingen duidelijk kwalitatief minder. Levering bijna 30 minuten eerder dan gevraagd.

Anoniem
12 April 2022

Zaterdag besteld, ondanks het weekend een kwartier eerder bezorgd door een aardige bezorger. Het smaakte heerlijk. Heerlijke kruiden over de patat, die ook nog eens goed was en niet slap, hoeveelheid was iets teveel voor 1persoon, maar meerderen aten ervan. Kruidenboter was wat het moest zijn en niet een of ander sausje die die naam wil dragen. Spareribs waren heerlijk gekruid en vielen zo van het bot. Het vlees was ietsje droog, maar het weerhoudt ons er niet van om hier vaker te bestellen. Overal zijn wij dik tevreden!

Ella
10 April 2022

Enorm grote porties, warm, heerlijk en precies op tijd geleverd

Inas
10 April 2022

Gewoon door jullie echt de beste

Nagyova
1 April 2022

Geweldig!!! Het was lekker en snel

Wanit
1 April 2022
Kasia
30 MĂ€rz 2022
Jaap
24 MĂ€rz 2022

Spare ribs fantastisch de steak was doormidden gesneden en gecremeerd. Ben ik niet gewend van ze.. beetje jammer

Khwan
20 MĂ€rz 2022
Arthur de Reus
19 MĂ€rz 2022

Echt heerlijk, vingers er bijna bij op gegeten.

Sabine
16 MĂ€rz 2022

Heerlijk zoals gewoonlijk. 10 min te laat geleverd maar was wel goed warm dus dat is vergeven. Schrok wel dat de prijzen zoveel omhoog gegaan zijn. Word voor mij dus minder vaak bestellen helaas.

Kamerman
12 MĂ€rz 2022
Linda
11 MĂ€rz 2022

Besteld voor 6 personen en zoals altijd was alles weer heerlijk

Jeffers
10 MĂ€rz 2022

Bezorging duurde wat langer dan verwacht. De spareribs waren weer top, maar helaas de patat was koud, droog en hard.

Michael
19 Februar 2022

Het is allemaal goed verzorgt en snel bezorgd. De Spareribs waren erg lekker . Ik zeg tot de volgende

Roos
14 Februar 2022

Super lekker en goede porties!!

Vincent
14 Februar 2022

We zijn erg tevreden over onze bestelling. We hebben goed gegeten en de bezorging was precies zoals vooraf medegedeeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jaap
13 Februar 2022

Snel geleverd super lekker aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sonia
13 Februar 2022

Voor het eerst besteld hier. Eerst gebeld voor de smaken. De man aan de telefoon omschreef de smaken perfect. Heerlijke malse ribben. Keurig op tijd bezorgd en goed warm eten. Zeker voor herhaling vatbaar!!

NP
10 Februar 2022

Al vele malen besteld en het was goed tot geweldig. Vandaag waren de spareribs weer geweldig maar helaas de lomo taai en zenig. Andere keren was dit botermals dus ik weet dat het beter kan. Volgende keer weer voor de 5 sterren? De bezorging was vriendelijk en supersnel.

Dennis
6 Februar 2022

Prima bestel methode. Inmiddels meerdere keren besteld. Hou wel reking met minstens 1 uur levertijd bij bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heideliek
5 Februar 2022
sayed
5 Februar 2022
Boon
5 Februar 2022

Perfect als altijd. Flinke biefstuk en erg mals, spareribs om je vingers bij op te eten. Erg verbaast over hoe snel, 20 minuten, helemaal geweldig.

Sayed
3 Februar 2022
Floris
1 Februar 2022

Heel snel en heel lekker

Maarten
29 Januar 2022

Prima, snel en lekker!

Carel de Bruijn
23 Januar 2022

2e maal besteld, afhaaltijd klopt, maaltijd goed van smaak en temperatuur, goede kwantiteit en kwaliteit. Efficiënte en no nonsens afhandeling. Komen zeker terug.

Fred
17 Januar 2022

Lekkah......

Nastassja
15 Januar 2022

Eerste keer dat we hier hebben besteld en zeker niet de laatste keer! Heerlijk gegeten. Erg smaakvol en alles netjes bezorgd.

Stijn
12 Januar 2022

Precies op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit weer!

P.boele
10 Januar 2022

Netjes volgens afspraak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert
7 Januar 2022

Prima !

hans
7 Januar 2022

heerlijke spareribs en daarbij heerlijke frites

H.A. Treur
1 Januar 2021

topklasse wat betreft de Angus biefstuk. . Prijs kwaliteit verhouding is heel hoog. Ook de Vega- Quesadillas blinken uit: rijk gevuld en grote portie.

Peter
30 Dezember 2021

Ik heb hier meerdere keren besteld. Het eten is heerlijk! Houden zo!

Stijn
27 Dezember 2021

Zeer goede kwaliteit

Jasper
25 Dezember 2021

Grote bestelling geplaatst, alles was in orde en super lekker! Gaan hier zeker vaker bestellen.

Donna Van sermond
24 Dezember 2021

Heerlijk

Khwan
17 Dezember 2021

I always order from you like twice per month. But this time I don’t know what is wrong but the taste is different, I will still order from you coz I like your ribs. Just hope next time I will have the good one like I always have :)

Paul
16 Dezember 2021

Wij bestellen er 2x per week en elke keer weer is het top kwaliteit Heerlijk een lekker stuk vlees Een aanrader voor iedereen

Ronald
13 Dezember 2021

We hebben heel erg lekker gegeten. En mijn zoon van 13,5 jaar vroeg meteen of we de volgende keer daar weer konden bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
12 Dezember 2021

Te lekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Khwanwarin
10 Dezember 2021
Pim
5 Dezember 2021

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruth
3 Dezember 2021

Heerlijk eten! Snel en warm bezorgd, vriendelijk personeel en altijd flexibel met mijn verzoekjes! Echt een aanrader voor iedereenđŸ˜â€ïž

Sam
1 Dezember 2021

Heerlijke chickenbites, en de papas fritas waren ook erg lekker! 10/10 would order again!

C. Hartog
30 November 2021

Lekker eten, goede service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Derona van Ingen
29 November 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten!! En wat een grote porties... Voor herhaling vatbaar

Arjen
29 November 2021

Wederom heerlijke spareribs gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R van Pietersom
18 November 2021

Heerlijke spare ribs, 2 smaken geprobeerd allebei top met lekkere sausjes erbij en een (eenvoudige) salade. Friet lekker groot, kruidig en krokant! Snel bezorgd bovendien, wij komen snel terug voor het uitproberen van de andere lekkernijen!

Nancy
16 November 2021

De ribs waren weer heerlijk en alles supersnel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
15 November 2021
DFS
7 November 2021

Eten was heerlijk. Het duurde alleen ietsje langer dan aangeven. Was de moeite waard:-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thomas Ilias
7 November 2021

Net zo lekker als Bon Vivant in Bennebroek maar dan echt eigen twist.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

NP
5 November 2021

Onze eerste ervaring, snel en vriendelijke bezorging. Het vlees is erg lekker en genoeg te eten. Als je toch nog iets wil verbeteren mag de patat knapperiger. Wij bestellen hier zeker nog vaker.

Sabine
31 Oktober 2021

Eten was heerlijk het was alleen lauw bij aankomst en 15 min te laat. Ik had 1800 uur afgesproken. Normaal zijn jullie altijd op tijd en is het eten heet. Maar bestel zeker nog wel een keer.

Eddy
31 Oktober 2021

Heerlijke spareribs en ruimschoots voldoende. Grote plus, ze werden 20 minuten eerder bezorgd als eerder aangegeven Heerlijk gegeten vanavond!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Margret
31 Oktober 2021

Zoals altijd snel bezorgd en was het weer super lekker en veel. Echt een aanrader.

Erik Blijleven
31 Oktober 2021

Kleine Ribs wel lekker, Niet bijzonder

Hilde Van Brecht
15 Oktober 2021

Één van de weinige keren dat ik echt blij werd van thuis bezorgd eten. Het eten was goed heet, knoflooksaus was heerlijk de biefstuk mals en goed gebakken, de salade absoluut niet saai zoals meestal. Bedankt, ik ga vaker bestellen.

Cicilia
12 Oktober 2021

Heerlijk gegeten!

Sabine
8 Oktober 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk. Wat nieuw was was de kaasvlokjes en croutons. Croutons mogen van mij er uit gelaten worden bij de salade die waren heel zacht geworden helaas niet zo lekker. Kaas was een lekkere aangename verrassing daar integen. Lomo steak was weer heerlijk net als de patat.

M-Hoofddorp
6 Oktober 2021

Heerlijke spareribs! Ze werden zelfs iets eerder afgeleverd dan de bezorgtijd die was aangegeven (en dat voor een zondagavond!). Zeker voor herhaling vatbaar!

Edwin Douze
3 Oktober 2021

ondanks vroege reservering kwam de bestelling zelfs na 2,5 uur. dit is een 2e keer. kwaliteit eten is goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roy Jongebloed
2 Oktober 2021

Prima kwaliteit vlees meerdere keren besteld diverse soorten. Goede prijs kwaliteit kwantiteit verhouding. Verbeterpuntje is de sla, vind hem nog steeds beetje saai denk aan een maiskorrel of wat bieten/wortel julienne. Mis eigenlijk ook een klein knoflook botertje bij over het vlees maakt het nog sappiger en smakelijker. Maar jullie krijgen van mij zeker een 9,5 als rapportcijfer Met vriendelijke groet, Roy Jongebloed

Kamerman
23 September 2021

10/10

Tom
20 September 2021

Snelle service en wederom goede kwaliteit

Cicilia
13 September 2021

Heerlijk gegeten!

Gerard
11 September 2021

Heerlijke spareribs, patat en mixed grill. Ruim voldoende hoeveelheid en keurig op tijd en warm bezorgd. Aanrader!

Roy Jongebloed
29 August 2021

Echt goed eten kwaliteit en kwantiteit bestellen regelmatig altijd op tijd vriendelijke bezorging. Klein minpuntje sla is sober maĂŻskorrels of bietjes of iets anders mee uit te breiden. Desalniettemin toch een 9,5 Ga zo door

Rob Westra
26 August 2021

Eten was lekker en op tijd. Ik heb een bestelling gedaan van guacemole, wat in een heel klein bakje werd gedaan. Dit was volgens mij wel erg weinig voor het bedrag van de bestelling. Verder tevreden.

Menno
22 August 2021

Snelle bezorg. Eten was heerlijk en veel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anna
16 August 2021

zoals altijd: super lekker!!!!

kees
9 August 2021

Echt heel erg lekker, en goed warm. snelle bezorging. zeer te vrede

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Visser
7 August 2021

Heerlijk eten en altijd heel veel!

Van der Meer
4 August 2021

Weer super lekker! Super mals ribbetjes en heerlijke patat heerlijk!

Kamerman
31 Juli 2021

Top

D. Noya
31 Juli 2021

Smaakt altijd super!

Gerben
30 Juli 2021

Bijzonder smakelijk en mals (Texas spare ribs en Black Angus steak besteld), snelle bezorging, lekkere friet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sylwia
28 Juli 2021

Prima op tijd geleverd Heel erg lekker was ons 2e keer maar was weer top. Zeer aan te bevelen

Dennis
25 Juli 2021

Wereld food, veel en zalig vlees.... Lekker veel saus erbij...ik kom zekers terug.

Yolanda Lippens
18 Juli 2021

We zijn echt superblij met de bestellingen van Texasribs. Alles is heerlijk, veel keuze, goede prijzen, zeer netjes verpakt en ruim op tijd bezorgd. Wij zijn vaste klant geworden!

Manon
16 Juli 2021

De beste Ribs van de haarlemmermeer! En bizar snel bezorgd!

Astrid
14 Juli 2021

Netjes op tijd bezorgd, vlees viel van het bod, lekker gekruid en alles heet dat het aan kwam. Was heerlijk 👍

de Zwart
10 Juli 2021

Was weer super, heerlijke ribs, heerlijke patat, echte aanrader en een hele snelle bezorging naar Heemstede

Esther
10 Juli 2021

Er zit veel te veel patat bij. Zo zonde. De ribs waren heerlijk en genoeg. En de bezorging snel en op tijd.

Vernooij
26 Juni 2021

Spareribs menu maxima en texas gehad: heerlijk! Zowel spareribs, als de patat waren heerlijk! Goed gekruid en nog lekker heet/warm. Bezorging was wel een half uur te laat (19.55 ipv 19.30) en werd bij onze achtertuin bezorgd....

van der Meer
23 Juni 2021

Heerlijk! En een goede service!! Echt een aanrader

kamerman
20 Juni 2021

Lekker gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

GVV
20 Juni 2021

Eten was heerlijk, echter hebben wij erg lang moeten wachten. Bestelling kwam 30 minuten later dan wat in de mail werd aangegeven, terwijl we ruim 1,5 uur daarvoor hadden besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

José Weijers
20 Juni 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!!! Bezorging was weer supersnel, waardoor alles nog zo warm was. Jullie doen het echt heel goed!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cicilia
20 Juni 2021

Lekker gegeten en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos
15 Juni 2021

Heerlijk, zoals altijd. Snelle en vriendelijke bezorging. Zeker ons favoriete spareribs restaurant.

Nic D
6 Juni 2021

Ribs were tasty crispy and zo lekker. Patat were great. Everything was hot and delivery time earlier than expected.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brian
24 Mai 2021
Marcel
24 Mai 2021

Altijd laten bezorgen wat ze super snel doen, nu voor het eerst afgehaald. Zeer klant vriendelijk geholpen, ook nu alles zeer snel gemaakt en natuurlijk was de smaak weer top. De openkeuken ziet er heel goed en schoon uit, kortom een fantastische zaak om hier je eten te bestellen. 5 sterren zijn ze meer dan waard.

José
23 Mai 2021

Voor de 2e keer besteld, lekker gegeten!! Ribbs waren lekker gekruid en goed gaar. Patas heerlijk!!! Kortom een echte aanrader en aanwinst voor Hoofddorp!!👍👍👍

Daan
16 Mai 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was snel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

s h
11 Mai 2021
Rudolf Schouten
10 Mai 2021

We hadden weer kalfs Ribs. Erg lekker en ruim voldoende. Hoe ze het voorelkaar krijgen weet ik niet maar de bijgeleverde frietten zijn lekker krokant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam Timmer
10 Mai 2021

Heerlijke spare ribs ,lekkere patat en salade. Grote porties. Een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry van Rijn
6 Mai 2021

Weer perfect op tijd, de steak was heerlijk sappig en de ribs zacht. Goede keus!

Linda
4 Mai 2021
José Weijers
27 April 2021

Super lekker, zag er goed verzorgd uit!! Ribbs lekker gekruid!! Een echte aanrader!!!!!

Sherwin
27 April 2021
Karolina
26 April 2021

Great spare ribs! Portions are quite big, the taste is nice and delivery is super fast!

Jackson
26 April 2021

Mijn favouriete texmex restaurant. Voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging, warm eten en heerlijke maaltijd. Tot snel weer.

Ted
26 April 2021

Wederom echt prima eten! Patat is knapperig en lekker gekruid, vlees niets op aan te merken!

Rob Mesman
18 April 2021

Top gegeten op tijd warm en het vlees viel van het bot

Jackson
17 April 2021

Eerste bestelling bij Texasribs. goede keuze. Bestelling werd warm bezorgd. Heerlijk eten en ruime porties. Spareribs en Fajitas besteld. Zeker tot een volgende keer. Compliments! Moet nog even uit zien te vinden, waar ze zitten, zodat we er ook kunnen reserveren, als de restaurants weer open gaan.

Vicky
16 April 2021

Bezorging was erg snel. De spareribs en patat waren heel erg warm. Helemaal super. Ook de smaak was heerlijk. Wat mij betreft mochten de patatkruiden ietsje minder. Maar dat doet verder niks af aan de kwaliteit.

Lara
10 April 2021

Voor de tweede keer hier spareribs besteld. Zeker ook niet de laatste keer! Goed heet, heerlijk gekruid, geweldige patatas erbij en echt een grote portie!

Mirjam
9 April 2021

Het eten was weer perfect..knapperige sla..heerlijke gekruiden patatas..vlees sappig en mals..maar vooral heel veel. Door de goede verpakking is het eten ook heerlijk warm. Ga zo door 👍👍

Gerben
7 April 2021

Ruime porties, vlees goed op smaak, ribs glijden zo van het bot af, alles was super lekker! Wij gaan hier zeker weer bestellen!

Lara
5 April 2021

Voor het eerst bij Texasribs, spareribs besteld en het is ons boven verwachting goed bevallen! Dit was verreweg de snelste bezorging ooit en zowel de spareribs als de friet waren nog goed heet. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Annelies
4 April 2021

Gisteren voor de tweede keer besteld. En voor de tweede keer zo blij verrast met deze ribs: goed gekruid, niet vet, niet droog, fall of the bone en een lekker knapperig bbq korstje. Aanrader!

Harry van Rijn
1 April 2021

Heerlijke ribs waarvan het vlees bijna van het bot viel. Gekruide patatas die echt heet en punctueel werden afgeleverd, perfect. Het kleine bakje salade bij zo een massa ribs en patatas deed ons wel glimlachen, dat was een beetje zuinig. Ik ben wel benieuwd welke kruiden op de 'sweet' ribs zitten, want die staan niet op het menu voor de individuele porties. We zullen niet schromen om nogmaals te bestellen.

Birgit
31 MĂ€rz 2021

super kwaliteit en bezorging. Voor herhaling

Martine
30 MĂ€rz 2021

Zoals altijd was het weer superlekker en op tijd. voor herhaling vatbaar

Bin Liu
27 MĂ€rz 2021
Pieter
24 MĂ€rz 2021

Heerlijke steaks met ruim portie goede frites en kuip gemengde salade met apart verpakte dressing en saus. Uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding. Keurig op tijd bezorgd.

Baraa Semsmieh
23 MĂ€rz 2021
Marcel
22 MĂ€rz 2021

Voor ik denk nu de 4 keer besteld en het eten was weer super, de bestelling komt altijd op tijd en het eten is nog goed heet. Kortom, weer super lekker gegeten...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arthur
20 MĂ€rz 2021

Heerlijke ribs en ruim voldoende. Sweat besteld maar in 1 van de 3 dozen lagen pittige ribs, foutje bij order gereedmaken? Wel zoals in meerdere reviews te lezen is te veel friet die overigens wel erg lekker is. Prijs kwaliteit is meer dan goed.

E huizer
20 MĂ€rz 2021

Zoals altijd perfect

Willem
14 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten, zeer ruime porties.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda
14 MĂ€rz 2021

De lekkerste zoete spareribs die we tot nu toe besteld hebben online. Heerlijk.

Nathalie
13 MĂ€rz 2021

Het eten was goed op tijd! En heerlijk warm. Zag er verzorgd uit en smaakte prima, de ribs hadden goede ‘geroosterde’ smaak, we hadden Texas en Amerikaans gekruid. De1e viel het meest in de smaak!! Voor herhaping vatbaar

Cindy
10 MĂ€rz 2021

Snelle bezorging. Eten is erg lekker!

Visser
7 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk en heel veel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

mandy
7 MĂ€rz 2021

voor de tweede keer besteld was weer super lekker.

Margret Tervoort
7 MĂ€rz 2021

Ik kan niet anders zeggen dan dat het fan-tas-tisch was. Heerlijk vlees heerlijke patat. Zelfs mijn dochter, die niet van patat houdt, vindt deze patat heerlijk door de kruiden die er op zit Grote porties en heerlijke saus. Echt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader. Ga zo door Texasribs & steaks brigade. Ik bestel zeker vaker.

Magali
5 MĂ€rz 2021

Super lekker gegeten. Spare Ribs Argentino, nacho’s en enshiladas besteld. Alles was super lekker en een groot portie patat erbij, waar nog veel van overbleef! Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Damhuis
4 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk

CX30
25 Februar 2021

Heerlijke spareribs en lekkere patatjes.

Cicilia
24 Februar 2021

Heerlijk gegeten. Ga hier vaker bestellen.

Jana
22 Februar 2021

Smakelijk gegeten, goede info over bezorgtijden.

HvH
18 Februar 2021

De spareribs waren net even te scherp maar supermals en smakelijk. Het eten werd binnen zeer korte tijd bezorgd en was lekker warm, de frites waren erg lekker. We hadden 2 porties spareribs besteld en dat was meer dan genoeg voor 3.

Esther
15 Februar 2021

Ribs waren geweldig. De hoeveelheid friet en de kruiden erop vond ik niet zo fijn. Veel te veel van beide.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

jansen
14 Februar 2021

was weer prima, veel en lekker. misschien iets minder marinade op de ribs was aan de zoute kant.

Pauline
12 Februar 2021

Wederom zalig...Hebben de plate mixgrill maxima besteld . Was ruim voldoende. De patat zalig. En bij aankomst nog heerlijk warm

Nancy
12 Februar 2021

Heerlijk gegeten, goed verzorgt en zeker de moeite waard. Ga hier nog vaker bestellen.

Antonius
9 Februar 2021

na een zoektocht eindelijk de beste ribs in Hoofddorp gevonden .......

E v D
6 Februar 2021

Besteld op 05 -02-21. De bestelling is precies op tijd geleverd Het eten was heerlijk en goed van temperatuur en zeker voldoende . Dit is echt een blijvertje. Top!

Astrid
1 Februar 2021

We hadden een biefstuk en een portie spare ribs Maxima besteld. Het vlees was heerlijk mals en warm, de frites waren ook lekker gekruid en er was meer dan genoeg. We hadden met het bestellen rekening gehouden met de aangegeven bezorgtijd van 50 minuten. Dit bleek uiteindelijk maar 20 minuten te zijn, waardoor het eten iets te vroeg kwam. Dit keer niet zo erg, maar het kan vervelend uitpakken als je plannen hebt of nog onderweg bent.

Arjen
1 Februar 2021

Tweede keer dat we bestellen, weer heerlijk gegeten. EĂ©n nadeel, kinderen vragen of we volgende week weer ribs bestellen :-)

Karin
1 Februar 2021
Antonius
31 Januar 2021

Top Ribs ... Bezorging zou de bon moeten lezen met de instructies en tel nummer zodat hij niet voor de verkeerde deur staat .. Daardoor patat koud.. Ribs waren Top

Andy
23 Januar 2021

Steak en spareribs waren erg lekker

Sophie
12 Januar 2021

De enige delivery die ik nog bestel - echt lekker eten in goede hoeveelheden. Top.

Karin
3 Januar 2020

Supersnelle en keurige bezorging, heerlijke spareribs. Kortom: wij hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lia
30 Dezember 2020
Ted
30 Dezember 2020

Potverdrie zeg, dat waren echt prima spareribbetjes! De smaak, de hoeveelheid, de malsheid, absoluut niets te klagen gehad!

Pas & Rob
25 Dezember 2020

Prijs kwaliteit verhouding is top! Grote porties, elke bestelling weer.

Jeffrey
23 Dezember 2020

Supersnelle bezorging, precies op tijd. Het was heerlijk en in overvloed. We kunnen er de volgende dag ook nog van genieten. Een aanrader voor iedereen.

M. Smit
21 Dezember 2020

Goede porties en erg lekker, Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elma boele
20 Dezember 2020

Zag er prima uit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joyce
18 Dezember 2020

Het eten was heerlijk! Ik had verwacht dat ik met pin kon betalen, maar helaas kon dat niet. Toen bleek dat ik een euro tekort kwam zei meneer: het is goed, die euro komt de volgende keer wel. Maar uiteindelijk toch nog ergens ene euro opgediept. Dus de service vond ik ook heel goed.

Edwin Douze
17 Dezember 2020

Eten is goed en een nette bezorging

Serwet b
17 Dezember 2020

Tevreden klant

Rudolf
16 Dezember 2020

Wij hadden de kalfsribs goede smaak, de frieten waren perfect. Optijd bezorgd. Tod de volgende keer

Sylvia
12 Dezember 2020

Lekkere spareribs met veel friet met lekkere kruiden en verse sla. Super grote porties

Re
7 Dezember 2020

Prima

Edwin Douze
29 November 2020

Eten is goed, ruimschoots en bezorging is keurig netjes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vleeseter
29 November 2020

De sparibs bij deze firma zijn lekker en je krijgt echt meer dan genoeg. Wij hadden voor 2 personen 2kilo besteld dit kreeg ik als vlees eter niet op :-)dus morgen weer aan de sparibs. 1 tip en dan nog lekkerder als je de 2 kilo sparibs besteld dat je dan verschillende smaken krijgt, dit zorgt voor iets meer variatie. Mensen bestele gerust en oordeel zelf!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arjen
28 November 2020

Heerlijke spareribs, meer dan voldoende eten, warm (heet) bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.. 👍

Karin
28 November 2020

heerlijke spareribs, warm en op tijd bezorgd. De frietjes waren een beetje klef, maar dat komt waarschijnlijk door de verpakking.

Anoniem
27 November 2020

Topper

Hellen
27 November 2020

Snel bezorgd! Heerlijk eten, gaan we zeker nog eens bestellen

Roy
25 November 2020
Peter
21 November 2020

Wat een service! Prima op tijd en genoeg om een extra persoon mee te laten eten. 👍 Kwaliteit van het eten was ook goed.

Lndrt
20 November 2020

Ruim 25 minuten te vroeg bezorgd. 1745u was het verzoek. 1718u bezorgd. Er was net iemand thuis, maar de rest van de familie nog niet. Koud eten dus. Kwaliteit was wederom goed!

R.
18 November 2020

Heerlijk gegeten weer, zeker een aanrader en voor een goede prijs!

B Timmer
16 November 2020

Wéér héérlijk gegeten. Echt een aanrader. Heerlijke spareribs

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fons
14 November 2020

top Ribs

Kim
12 November 2020

Alles is echt heerlijk! Kalsribs tot patat en de sausjes aantoe

Simone
10 November 2020

👍

Kelly
10 November 2020

Ongekend zo lekker waren de spareribs! Een spareribs menu is echt meer dan zat voor een grote eter. Bedankt Texas Ribs&steaks

Rvd
8 November 2020

Heel erg lekker en veel. Bestelling met extra veel en lekkere patat. Ook 2 porties sla zomaar erbij. Aardig personeel, maar vnl gewoon lekkere en warme spare rib.

Robin
2 November 2020

Ik kreeg om 19:38 een mailtje dat mijn eten onderweg was en om 20:06 was het eten binnen. Ik weet niet hoe je er 30 minuten binnen hoofddorp doet om eten te bezorgen. Dus ik maakte me een beetje zorgen om koud eten, maar dat was absoluut niet aan de orde. Alles was ontzettend netjes verpakt en het eten was nog heet. Nog belangrijker het was echt ontzettend lekker. De aftrek in bezorging zit hem dan vooral in de tijd die het nodig had om te maken en een half uur onderweg.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B Timmer
2 November 2020

Wederom weer héérlijk. Lekkere ribs, patat en salade.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Reddering
30 Oktober 2020

Snel bezorgd en goed vlees. Patatjes waren iets aan de slappe kant

Iris
30 Oktober 2020

Vlees was heerlijk gekruid en goed gebakken (medium zoals gevraagd). Al met al heel smakelijk eten, lekker gekruid maar niet overdadig, en goede porties Erg positief verrast en zeker voor herhaling vatbaar! Bezorging was binnen de aangegeven tijd, top.

Ilse
30 Oktober 2020

3 menu's van andere 1 een salade misde, mijn kids houden van hot maar deze was voor hen niet hot genoeg. Wel wat zwarte verbrande randjes aan de spareribbs. Ikzelf vond de Argentijnse kruiden heerlijk t was een spontane keuze en denk ik de beste!

Doezie
29 Oktober 2020

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en pittig!!

Nancy
27 Oktober 2020
Ilza
27 Oktober 2020